Wat is domotica?

Vandaag weet iedereen wat je onder domotica mag verstaan: een systeem dat je toelaat om verlichting, verwarming, rolluiken en garagepoorten vanop verplaatsing (vb. van in de wagen of van op kantoor) te bedienen. De techniek neemt deze handelingen deels van je over.

Domotica draait om het automatiseren van handelingen en processen in het dagelijkse leven, dit zowel in een woning als op kantoor. Dankzij de technologie wordt het mogelijk om op een comfortabelere manier te leven en te wonen.

AV-Solutio gaat nog een stapje verder in de mogelijkheden van domotica. We hebben alle ervaring en expertise in huis om extra toepassingen aan de gebruikelijke technologie toe te voegen. Zo kunnen wij voor jou ook audio, video, beveiliging, wellness,… bedienen vanop afstand.

Wij kiezen dan ook voor grensverleggende domotica. Domotica die het leven makkelijk maakt, en dat op maat van de klant zijn noden en behoeften.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn van domotica? Of wil je meer informatie over domotica? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen jou hier graag mee verder.