Merken – domotica

Crestron

Crestron domotica is een van de vaste merken waarmee AV-Solutio werkt. Crestron biedt de voor de hand liggende mogelijkheden van domotica, én nog veel meer. Zo kunnen op het vlak van audio en video tientallen zones tezelfdertijd worden bediend. Een homecinema in de ene ruimte, rustige jazzklanken in de andere ruimte, klassieke muziek in een derde ruimte? Of net in elke ruimte dezelfde muziek? Het kan allemaal met Crestron domotica.

Bovendien heeft Crestron in haar gamma een intelligente afstandsbediening waarmee werkelijk élk apparaat bediend kan worden. Geen complex bakje met een bijbehorende handleiding, maar een buitengewoon gebruiksvriendelijke afstandbediening.

Nog een voordeel van de apparatuur van Crestron is de doorlooptijd van hun assortiment die bijzonder lang is. Zo kan een toestel dat vijftien jaar geleden op de markt werd gebracht nog perfect worden opgenomen in een nieuw domoticaproject. Concreet betekent dit dat je bij een uitbreiding of aanpassing van je huidige domoticasysteem niet noodzakelijk alle toestellen hoeft te vervangen. Bij heel wat andere merken is dat wel het geval.

Crestron werkt uitsluitend samen met gecertificeerde partners. Dit getuigt van vakkennis en degelijkheid dat AV-Solutio deel uitmaakt van die familie.